Dronefotografering kan være mange ting, eksempeltvis Ejendomme, landskaber og projektbilleder er typiske opgaver. Dronen kan også optage video som eksempeltvis hvor det kan være svært at komme til fods eller i bil. Herunder er en video som der blev optaget i vinteren 2016.

Eventuelt at få lagt tekst eller anden grafik hen over ens video er et meget almindeligt ønske nu til dags, det giver en form for vandmærkning eller branding hvis det er produktvideoer.

 

Video- og foto- redigeringen er mindst ligeså vigtigt som selve motivet. Det skal tages hensyn til målgruppen og indholdet. Derfor bruger MV-Teknik meget tid på både foto og videoredering for kunder, nogle kunder kommer selv med materiale de har, eksempeltvis egen video eller fotografier som skal redigeres, laves om til et andet formål.

Her under er et billede taget med MV-Teknik’s Phantom 3 pro drone i dårligt vejr, men her kan man se muligheden for at ændre på forholdende ved redigering således man får et præsentabelt billede.

Prisekemspler.

NOTE. Ved drone fotografering og video opgaver, overleveres ALT materiale til kunden, altså ikke kun de fotoes som vælges til at være acceptable, alt materiale viderleveres da MV-Teknik ikke har et behov for at beholde materialet.
Dog kan der aftales en eventuel fysisk opbevaring/lager aftale af materialet.

Priser:  (alle priser er inklusiv moms).

 

Timepriser:

Dronepilot Timepris: 475,00 Dkkr.
Teknikker Timepris: 475,00 Dkkr.
Drone (Phantom 3 pro) Timepris: 625,00 Dkkr.
Drone opstarts-gebyr: 350,00 Dkkr.
Opladnings tid: 100,00 Dkkr.

  • Teknikker timepris bruges til video- og fotoredigering. Fotoredigering er typisk ½-1 Time, hvorimod video redigering oftest er 1-2 timer, på grund af renderings tid af videoen og server reservering.
  • Der betales ikke for ventetid ved uegnet vejrforhold.
  • Opstarts-gebyr dækker over indledene arbejde i forbindelse med kontrol af flyveforhold, muligheder og eventuelle restriktioner i området.
  • Opladnings tid er ved længervarende opgaver, hvor samtlige batterier køres ned, der kan forekomme ventetid ved genopladning af batterier. I dette tidsrum betales der ikke mandtimer eller dronetid, udelukkende opladnings tid. Det er meget sjældent der er behov for det.

 

Eventuelle Tillæg:

Transport over 50 km afstand (fra MV-Teknik.dk): 10 Dkkr / Km.
Bro/færge afgifter: Pris som billeterne koster.

  • Køretid er incl. tid for transport.
Martin Vaupell

Martin Vaupell

Ejer

Jeg vil meget gerne fremme gennemskueligheden i disse priser, specielt da dette er et Servicefag med vidensmedarbejdere. Derfor er der en prisliste og herunder et par priseksempler på typiske opgaver. Hvis alle ved hvad man går ind til fra starten på bagrund af en smule forberedelse er det en bedre forretning for virksomheden og kunderne for det som de ønsker.

Pris eksempel.

Gårdfotograferings Tilbuds opgave

Kunde ønsker luftfotografering af familiegården, og bor 53 km fra MV-Teknik.dk.
Kunden ønskede tilbud inden bestilling.

Tilbud og Faktura kan ses ved siden.

Tilbud givet efter vurdering af opgaven.: 2012,50 Dkkr.

Aktuel pris ved udførelse.: 1243,75 Dkkr.