Om

 

MV-Teknik hovedformål er at uddande Martin Vaupell i foretning og virksomhedsdrivelse, samt økonomisk støtte til uddandelse. Dette gøres ved at drive MV-Teknik som en teknik virksomhed der primært laver teknisk support, fotografering samt driver webshoppen Diverse-shop.dk.

Historie

 

MV-Teknik er started i 2014 på forsøgs basis og drives af Martin Vaupell som Ingeniør studerende fra Aalborg Universitet Esbjerg, virksomheden blev registreret i 2015. Hvor der hovedsageligt blev lavet teknisk dokumentation og lignende for lokale virksomheder.

Ultimo 2015 og frem til og med medio 2017 er Martin Vaupell på Al-Installatør uddandelsen ved Erhvevs academiet sydvest i Esbjerg. Envidere har virksomheden ved udgangen af 2016 sikret sig et Drone-bevis til flyvning af drone, til formål at lave luft fotograferinger.

MV-Teknik planlægger at i fremtiden at kunne tilbyde større udvalg af muligheder og potentielle samarbejdspartnere, og igennem erfaring med forskellige virksomheder og forbrugere kunne tilbyde tekniske løsninger som er både
økonomisk og driftsikker.